Vi ønsker ikke, at børnene skal bliver taberne i kampen mod Lauritz

Smilene var store den 16. april, da FCK-spillere løb på banen i nogle helt særlige trøjer, som var designet af børn fra SMILfonden. Men nu er smilene blegnet en smule. For spillertrøjerne blev sat til salg på Lauritz.com til fordel for de alvorligt og kronisk syge børn, og i SMILfonden har vi endnu ikke fået udbetalt beløbet. Det drejer sig om 409.000 kr. 

SMILfonden er en lille forening for hvem 409.000kr er et stort beløb. Viser det sig, at Lauritz.com ikke er i stand til at betale de 409.000kr., kan vi blive tvunget til at aflyse aktiviteter i efteråret. Og det vil skuffe mange af de børn og unge, som vi hjælper i SMILfonden.  

Stifter af SMILfonden og nu bestyrelsesformand, Sisse Fisker, siger:

”Vi er simpelthen så ærgerlige over at stå i denne situation. Vi er er sat i verden for at hjælpe de alvorligt og kronisk syge børn og unge, og lige nu kan vi blive tvunget til at aflyse aktiviteter. Det er næsten ikke til at bære og derfor starter vi nu en indsamling”

Med tanke for børnene laver foreningen derfor nu en indsamling. På den måde sikrer vi, at de børn og unge, vi gerne vil hjælpe, bliver ramt mindst muligt.  

Vær med til at sikre, at børnene har noget at glæde sig til. Støt her på Mobile pay på 181824 eller via Better Now. Hvert beløb tæller.   

Skulle det vise sig, at Lauritz.com er i stand til at betale vores tilgodehavende, vil pengene fra denne indsamling bruges på indsatser, hvor børnene og deres familier kan få mest glæde af dem i 2024.  

Læs mere om spillertrøjerne og samarbejdet med FCK og 3Danmark.