Gør en forskel for alvorligt og kronisk syge børn

Som privatperson kan du støtte SMILfonden på mange forskellige måder og dermed være med til at give alvorligt syge børn omsorg og fællesskaber.

Fast, månedlig støtte

Et fast månedligt beløb på 75 kr., 125 kr. eller 300 kr. kan være med til, at vi kan invitere en familie med på en camp, et event eller styrke nogle af vores andre tilbud.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af SMILfonden for 200 kr. om året. Som medlem er du med til at støtte vores arbejde, og du vil samtidig modtage vores nyhedsbreve og blive indkaldt til generalforsamlingen.

Enkel donation

150 kr., 350 kr. eller 500 kr. kan være med til, at vi kan invitere flere børn med til et af vores events.

Få skattefradrag for dit bidrag

Når du støtter SMILfonden med et bidrag, kan du få fradrag (gælder dog ikke medlemskontingent).

I 2020 kan du få fradrag for bidrag på op til 16.600 kr. SKAT holder selv styr på, om du har indbetalt til en eller flere foreninger og lægger beløbene sammen. 

Læs mere om fradragsregler på SKAT’s hjemmeside her.

Vi skal bruge dit CPR-nummer for at kunne give dig fradrag.

Hvert år i januar foretager vi indberetning af bidrag, som er givet i årets løb, direkte til SKAT. Dette kan kun ske såfremt, at vi har dit CPR-nummer. Lovgivningen bestemmer, at man ikke selv kan indberette sine bidrag til velgørende foreninger. Det skal de velgørende foreninger, som har modtaget pengene, gøre. Har du ikke allerede oplyst dit CPR-nummer i forbindelse med et bidrag, er du meget velkommen til at :
• ringe til os på 52 26 60 60 eller
• skrive et brev til: SMILfonden, Hjortekærsvej 99, 2800 Lyngby

På årsopgørelsen fra SKAT kan du se hvilket beløb, der er indberettet.

Start din egen online indsamling til fordel for SMILfonden

Fejrer du fødselsdag, jubilæum, afholder et lokalt sportsevent eller andet, kan det være, at du gerne vil lade gaven eller startgebyret gå til fordel for SMILfondens arbejde.

Vi samarbejder med platformen BetterNow, hvor det er nemt at oprette en online indsamling. klik her for at komme i gang.

Er du på Facebook, har du her mulighed for at oprette en indsamling ved at gå ind på dette link

Du er også meget velkommen til at ringe til SMILfondens fundraiser Klaus Leonhardt på 21 78 73 05 eller skrive på kl@smilfonden.dk for at få hjælp eller idéer.

Vores støttere

Deltag i arrangementer eller aktiviteter, som støtter SMILfonden

Bike4kids logo
Bike4kidz

Bike4Kids cykler for at gøre en forskel for SMILfondens børn. En gang om året cykler ryttere en uge rundet i Danmark og spreder det gode budskaber og fundraiser til SMILfonden, blandt andet via sponsorater.  

Smilfonden Logo
Anemoneløbet

Anemoneløbet er et velgørenhedsløb, som de sidste syv år har fundet sted i september måned. Det er Anemone og hendes far Bobby, som har været en del af SMILfonden siden foreningens start, der har startet løbet, hvilket vi sætter utrolig stor pris på. Overskuddet går til SMILfondens arbejde for alvorligt og kronisk syge børn

Comwell Logo
SMIL og SMAG

Kom til en velgørende, gastronomisk aften med stjernekokke fra hele landet – hvor du samtidigt er med til at gøre en forskel for alvorligt og kronisk syge børn. Comwell og SMILfonden inviterer til 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu, overnatning med morgenmad, auktion, underholdning og masser af SMIL.

Køb og støt samtidigt SMILfonden

BR_logo
BR og SMILbamsen

Vi har indgået et samarbejde med BR, og vi har sammen produceret en skøn SMIL krammebamse.
Bamsen koster 79 kroner, og hele overskuddet går ubeskåret til SMILfonden.
Med din støtte er du med til, at vi kan lave endnu flere aktiviteter for syge børn og deres familier i 2021.  

OK Benzin Logo
OK Benzin

Når du tanker hos OK, kan du optjene point, som du kan donere til SMILfonden. Du skal blot tilmelde dit OK Benzin – kort til vores sponsoraftale. Pointene omsættes til kroner og ører, som vi får glæde af. Link til oprettelse/ændring her

Drugstars Logo
Drugstars

Drugstars er en App, der påminder dig om at tage din ordinere medicin. Hver gang du husker at tage din medicin, har du mulighed for at donere dine optjente stjerner til SMILfonden. De stjerner bliver til kroner og ører for os. I 2020 fik vi 36.000 kr.!

Odendo Logo
Odendo

Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en fantastisk handel og samtidigt støtte et godt formål. Giv et bud på en vare på www.odendo.dk og vælg samtidig at støtte at SMILfonden. 

Tjarry
Tjarry

Køb møbler, interiør og velvære med god samvittighed! 

Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og hver gang du køber på Tjarry.dk går 5% til velgørende formål. Formålene skifter måned for måned og dine køb, store som små, gør en forskel.

Eboks logo
E-boks

Har du installeret den nyeste App fra e-boks og har du MobilePay, kan du via appen donere penge til SMILfonden. Du kan læse en vejledning til det her. Dette er dog mest sat i gang for, at tilfældige brugere af e-boks appen kan give en anonym gave. Vi vil foretrække, at du går via støt på vores hjemmeside www.smilfonden.dk.