Støt som virksomhed

Vi samarbejder med mange virksomheder, som er med til at gøre en forskel for alvorligt syge børn

Indgå et samarbejde – mulighederne er mange

Vi har alle former for partnerskaber, sponsorater og samarbejdsaftaler og er altid åbne for nye samarbejder, som både kan bidrage til jeres CSR-strategi og samtidig give større synlighed til jeres virksomhed.

Hvis jeres virksomhed er interesseret i et samarbejde med SMILfonden, er I velkomne til at kontakte projektleder Carina Winther på cw@smilfonden.dk eller +45 41412100.

Hvis I som virksomhed ønsker at støtte med et beløb med det samme, så klik her:

Henrik Hjorth

Henrik Hjorth – Salgsdirektør, Comwell Hotels

Comwell Hotels – den ultimative forkælelse

Comwell Hotels og SMILfonden har samarbejdet i tre år. Comwell Hotels’ smukke hoteller og omgivelser giver de bedste forudsætninger for at forkæle vores familier. Hotellerne har dannet rammen for årets to SMILcamps, forældreforkælelse med koncerter og rekreationsweekender.

Cloetta – med fra starten

Cloetta har støttet SMILfonden helt fra start og har i den grad en stor del af æren for SMILfondens fremgang og vækst. Udover økonomisk støtte donerer de også kvalitetsprodukter, blandt andet slik og nødder, som vi forkæler SMILfondens børn og familier med til vores aktiviteter. Under årets julemission kunne vi dele 1000 Skipper’s Pibes julekalendere ud til børn, der var indlagt i december måned. Over sommeren indgik Malaco og SMILfonden desuden et stærkt partnerskab, og SMILfondens logo kom på Familie Guf-slikposer.

Cloetta_Mads_Brinks
Mads Brinks – Managing Director, Cloetta Danmark

Her kan ses nogle af de virksomheder, som vi samarbejder med i dag, og som betyder meget for SMILfonden