SMILfondens ambassadører

I SMILfonden har vi de dejligste ambassadører. De er med til at skabe opmærksomhed omkring SMILfonden, og så deltager de i SMILfondens arrangementer, hvor de møder syge børn og deres familier med smil og knus.

Stine Bjerre Mortense, TV vært

Stine er Danmarks sejeste TV-vært og har det dejligste smil, som smitter hos alle børn og voksne. Hun er desuden gift med verdensmesteren i håndbold Casper U. Mortensen, som også er ambassadør hos SMILfonden. Stine blev ambassadør hos SMILfonden i 2019 og har allerede har deltaget i hospitalsfester, julemission og SMILtv.

Sportens Stine Bjerre Mortensen

Casper U. Mortensen, håndboldspiller

Casper er verdensmester i håndbold og spiller lige nu for håndboldklubben FC Barcelona. Han er gift med Stine Bjerre, som også er ambassadør for SMILfonden. Casper har deltaget i hospitalsfester, hvor han blandt andet har signeret håndbolde og talt med børnene. Casper og Stine har været med i SMILtv, og derudover lavede de deres eget online indsamlingsløb under Corona, hvor de var med til at samle penge ind til SMILfonden.

Håndboldspiller Casper U. Mortensen

Kristian Gintberg, børnevært

Kristian er kendt fra DR Ramasjang, hvor han blandt andet er en del af Ramasjang Mysteriet, Ramajetterne og Lille Nørd. Kristian har tidligere været vært på SommerSummarum og var vært ved MGP i 2018. Vi har ofte været heldige at have Kristian med til SMILfondens arrangementer blandt andet i Aarhus, på Nordsjællands Hospital i Hillerød og på Rigshospitalet.

Børnevært Kristian Gintberg

Camilla Pedersen, triatlet

Camilla har været SMILfondens ambassadør siden sommeren 2017. I 2013 lå hun 19 dage i koma på Odense Universitetshospital efter et cykelstyrt. Kun et år efter var hun årets sportsnavn. Camilla er en stor inspiration for mange børn og familier. Hun deltog blandt andet i et weekendophold på Comwell Køge, hvor hun delte sin historie med familierne.

Triatlet Camilla Pedersen

Viktor Axelsen, badmintonspiller

Viktor har vundet VM i Badminton i 2017 og er et stort forbillede for mange børn og unge. Viktor faldt for SMILfonden, da han var med til at uddele julekalendere på Rigshospitalet i forbindelse med vores julemission i 2017. Siden da har Viktor doneret ketsjere og bøger til flere børneafdelinger, optrådt i medierne med SMILfonden og spillet badminton med kronisk syge børn på Rigshospitalet.

Badmintonspiller Viktor Axelsen

Liv Martine, bagedyst-vinder

Liv kreerer de lækreste kager – og derfor vandt hun også Den Store Bagedyst på DR1 i 2015. Hun forkæler ofte alle børn og familier til SMILfesterne med sin fantastiske kagekunst. Liv har altid kager med til arrangementerne, som børnene kan dekorere efter deres eget hoved, og der bliver ikke sparet på krymmelet. Hun har støttet SMILfonden siden foreningen startede og blev SMILambassadør i 2018.

BAGEDYST-VINDER LIV MARTINE

Simone Thorup Eriksen, tegner

Simone er SMILfondens yndlingstegner. Hun kan illustrere alt med en pakke tuscher, og hun har et fantastisk kreativt univers, som både børn og voksne nyder godt af til SMILfesterne . Hun stiller altid op med et krea-hjørne, hvor børnene kan få en stille stund med tid til fordybelse og kreativitet. Simone har støttet SMILfonden siden 2015 og blev ambassadør i 2018.

Tegner Simone Thorup Eriksen