Bliv frivillig

VIL DU SPREDE SMIL TIL SYGE BØRN PÅ DANSKE HOSPITALER?

Som frivillig i SMILfonden vil du sammen med en masse andre frivillige, gøre en forskel rundt på landets hospitaler, til events udenfor hospitalet og hvad vi ellers har af projekter der skaber SMIL blandt syge børn. Måske har du den næste unikke ide?

Vi vil meget gerne høre hvad du brænder for at lave og hvor du kan gøre den største forskel hos os? Har du en projektleder i maven? Er du god til at få nye ideer? Er du fotograf, balletdanser, tryllekunstner eller kan du noget andet vildt, sjovt eller underholdende? Har du en økonomisk tilgang? Er du god til at gribe nogle af de bolde, som vi er enormt gode til at kaste op? Kort fortalt: Hvor kan du gøre den største forskel for SMILfonden, samtidig med at du kommer til at lave noget som du brænder for og nyder?

Vi spreder SMIL, men det er også vigtigt for os at vores frivillige SMILER.

Hvordan bliver du frivillig

Du kan blive frivillig ved at sende en mail til frivilligansvarlig Pernille Holck på pernille@smilfonden.dk. I ansøgningen skal som minimum oplyse følgende:

* Navn

* Adresse

* Postnummer og by

* E-mailadresse

* Telefonnummer

* Hvilket område du ønsker at blive tilknyttet?

* Hvad ønsker du at bidrage med i SMILfonden?

Derudover må selvfølgelig meget gerne fortælle om dig selv.

Du vil høre fra os indenfor 10 arbejdsdage. Oftest før, men i perioder har vi meget travlt med vores arbejde på og omkring de danske hospitaler.

Ved afsendelse af din ansøgning accepterer du at SMILfonden må kontakte dig omkring evt. frivilligt arbejde. Du kan når som helst framelde dig som frivillig i SMILfonden, ved at sende en mail til pernille@smilfonden.dk eller info@smilfonden.dk.

Når du starter som frivillig

Som frivillig vil du blive tillknyttet vores frivilligansvarlige Pernille Holck og den ansvarlige for det område som du er bosat i. Pernille har det overordnede ansvar for, at frivilligheden i SMILfonden fungerer. Ved generelle spørgsmål om SMILfonden, er det vores projektleder Michella der har det store overblik. Michella kan kontaktes på michella@smilfonden.dk.

Du vil få tilsendt materiale om SMILfonden, som vi selvfølgelig forventer at du sætter dig ind i, så du kan formidle vores budskaber optimalt til vores skønne børn og deres familier. Derefter vil du blive inviteret til næste event der er i dit område. Her vil du møde den ansvarlige i dit område og I vil sammen finde din rolle i dit frivillige arbejde for SMILfonden.

Til sidst, men absolut vigtig

Da vi i SMILfonden værdsætter vores frivillige utrolig meget, gør vi meget for at de frivillige kender hinanden og får nogle gode oplevelser sammen. Du vil som frivillig opleve et tæt sammenhold og fællesskab blandt de frivillige i SMILfonden. Det vil derfor være en fordel, hvis du har det godt i sociale sammenhænge og trives blandt andre mennesker.

Det er et krav at du er tryg ved at være på et hospital, da vi ofte er på børneafdelingerne rundt i Danmark.

Vi glæder os til at høre hvad du ønsker at bidrage med, for at skabe endnu flere SMIL på de danske hospitaler.

Vi mailes – gør vi ikke? :-)