Sisse Fisker er klar i løbesko til Halvmarathon i Kbh

SMILfondens stifter, Sisse Fisker, og et hold friske drenge er klar til at erobre Københavns gader ved Halvmarathon den 17. september. Målet er at gennemføre løbet OG indsamle midler til de børn og unge, som vi støtter i foreningen. Indsamlingen sker som led i vores samarbejde med Sparta Atletik og Løb.
 
 

Søndag er dagen, hvor København vil blive indtaget af løbere. Der er dem med meget hurtige sko, og så er der dem, der bare vil gennemføre. Sisse Fisker, Isak, Valdemar og Ulrik tilhører den sidste gruppe. De løber mest af alt for at samle midler ind til de syge børn og unge, som vi hjælper i SMILfonden.

Sisse Fisker og holdet er klar til start.

Sisse Fisker ser frem til at deltage i CPH Half. Det er første gang, at et par af drengene i truppen skal løbe 21,5 km, men hun er ikke bekymret:

”Vi løber i et tempo, så alle kan gennemføre og komme i mål. I bund og grund gør vi jo også dette her på vegne af nogle andre børn og unge, og drengene er helt med på det. Vi er parate til at give den gas og glæder os mega meget”.

 

SMILfamilier løber med Sparta i Tivoli

I forbindelse med søndagens løb donerer Sparta alt pant fra dagen til SMILfonden. Som led i samarbejdet har klubben også stået bag en indsamling tidligere på året, nemlig Breakfast Run i Tivoli København. Her lykkedes det dem at indsamle 25.000 kroner, udover at de inviterede en stor gruppe SMILfamilier til at løbe med og efterfølgende nyde Haven. Flere familier deltog, og mange var glade for at kunne bidrage til selve indsamlingen.

Vil du også bakke op?

Du er velkommen til at støtte Sisse og drengene på søndag den 17. september. Alle beløb tæller, og hver en krone bidrager til de aktiviteter, vi laver for alvorligt og kronisk syge børn og unge samt deres familier.

Orange boks: Støt ved at sende en donation via MobilePay til 372510.

Og hvis du har lyst, så må du gerne opfordre dit netværk til at gøre det samme.

I SMILfonden er vi utroligt taknemmelige for ethvert beløb, der vil bringe glæde og smil til syge børn og unge.