Cooking for a Cause støtter Smilfonden med en gastronomisk madoplevelse.

Et hjertevarmt og kulinarisk initiativ samlede folk om spiseborde en aften i maj. Billetsalget fra middagen lød på 168.000kr., og de gik ubeskåret til vores arbejde for alvorligt og kronisk syge børn.

I SMILfonden er vi helt afhængige af hjælp udefra. Derfor var det også stort, da Jonas Højland og Mik Fabricius fra Cooking for a Cause valgte at støtte SMILfonden.  Den 28. maj arrangerede de en helt særlig velgørenhedsmiddag, tilberedt af stjernekokke forskellige steder fra i landet.

Fælles om en gastronomisk oplevelse.

Da gæsterne ankom til middagen i Holte en solskinsdag i maj, ventede dem en madoplevelse af de helt store. En 12-retters menu tilberedt af stjernekokke med opbakning fra et stort hold frivillige og sponsorer. Tallerkener og glas bugnede af nøje udvalgte lækkerier, tilberedt med omhu og serveret med stolthed.


Fotos: Jesper Rais

Initiativet forsøder tilværelsen for børn og unge.

Beløbet på de 168.000 kr. er et stort et af slagsen for en mindre, ung forening som SMILfonden. Jonas Giersing, direktør i SMILfonden, siger om beløbet:

”Det gør os i stand til fx at sende børnefamilier afsted på sommer camp, hvor de kan være sammen ligesindede og mærke, de er en del af et fællesskab, som de ellers ikke har i deres dagligdag. En sådan pause fra sygdom, langt fra hospitalsbesøg og kontroller, betyder rigtigt meget for børnene, deres søskende og forældre”. Og han tilføjer:

”Og så er det jo også dejligt, at pengene kommer fra et hyggeligt og positivt arrangement, hvor alle er samlet for at nyde den fantastiske mad og stemning – en stemning og glæde, vi selv sætter en stor ære i at skabe når vi er sammen med de børn og familier, som vi hjælper”.

I 2022 blev over 20.000 støttet gennem de mange aktiviteter, vi har i SMILfonden.

Grafik: Fresh Lens Productions