TEENcamp - for unge med tilknytning til Børnekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

“Det gav en stor frihed at kunne deltage i noget med overnatning og ungdoms hygge uden mine forældre. Da jeg er afhængig af pleje om natten har det ellers været umuligt. Så at få lov til at føle sig ung og fri var fantastisk”. Sådan lød en af de rørende tilbagemeldinger fra vores allerførste TEENcamp.
 
Det styrker troen på sig selv, når man som ung kommer afsted uden forældre og bliver en del af et fællesskab med ligesindede, der også kæmper med alvorlig og kronisk sygdom. Derfor var det en kæmpe glæde for os, i tæt samarbejde med Børnekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, at kunne invitere 19 unge på TEENcamp.
I tre dage dannede Comwell Hotels Portside rammerne for et frirum, hvor nye venskaber blev knyttet og deltagerne fik en masse gode oplevelser sammen – Padel tennis hos ProPadel i Nordhavn, bowling, gaming med fedt udstyr fra Nordic IT Rental, og hygge med krea. Men ingen TEENcamp uden fest. Derfor overraskede vi de unge med en intimkoncert med Toko. Han fyrede op for festen og skabte den fedeste stemning.
 
Vi tror på, at de 19 deltagere er vendt hjem med nye værdifulde venskaber, et kæmpe boost selvtillid, uforglemmelige minder, eksklusive oplevelser og en større tro på dem selv.
 
Kæmpe tak til alle der gjorde det muligt at afvikle SMILfondens første TEENcamp 🙏🏼 
 
Særligt tak til vores samarbejdspartnere for deres store bidrag:
Comwell Hotels – Cloetta – Party In A Box ApSMake-up artist Camilla Tandrup Hansen – KissMe – Nordic IT Rental ApS – Creativ Company – Myselfie.dkFotograf Tommy FrostProPadel – Taffel Danmark