sygeplejerske fra auh vinder Prisen 'Årets SMIL 2023'

For femte gang hyldede vi de sundhedsfaglige, som gør en kæmpe forskel for de børn og familier, der har deres gang på hospitalerne. Vi uddelte prisen ÅRETS SMIL til en person, som har gjort en særlig indsats.
I SMilfonden har vi et tæt samarbejdet med sundhedspersonalet på landets hospitaler. De hjælper nemlig med at visitere de syge børn og familier, der bliver en del af SMILfonden. Vi er utroligt glade for samarbejdet, for den fælles indsats resulterer i rigtigt mange glade familier.
 
Og derfor hylder vi gerne de sundhedsfaglige. Vi har oprettet prisen ÅRETS SMIL, hvor familierne tilknyttet Smilfonden kan nominere de fagpersoner, som betyder allermest – sygeplejersker, læger og pædagoger, som gør en helt særlig indsats for de syge børn på hospitalerne.
 
Prisen gik til sygeplejerske Christel Boysen Popp fra Børn og Unge Klinikken på Århus Universitetshospital. ”Udover at være faglig dygtig, er hun også nærværende, hjertevarm og tryghedsskabende”, lød det i nogle af indstillingerne. Christel Boysen Popp fik overrakt prisen på AUH i selskab med otte andre nominerede medarbejdere fra stedet. Sisse Fisker, stifter af Smilfonden og bestyrelsesformand, stod for overrækkelsen.

I år blev hele 38 personer indstillet forskellige steder i landet.

Øvrige indstillinger fandt sted på følgende hospitaler: Rigshospitalet, Odense Universitetshospital, Ålborg Universitetshospital, Regionshospitalet Gødstrup, Kolding Sygehus og Regionshospitalet Viborg.