SMILfonden får nye kræfter i bestyrelsen

På den nyligt afholdte ordinære generalforsamling, har SMILfonden fået to nye bestyrelsesmedlemmer. Den ene er Vibeke Brix Christensen, overlæge på børneafdelingen og børnekirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Den anden er digital forretningsudvikler Laura Vilsbæk, som er rådgiver i digital transformation og forretningsudvikling. 

Bestyrelsesformand Simon Hesse Hoffmann, ser frem til samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer:
”Det er en kæmpe fornøjelse at byde Vibeke og Laura velkommen i bestyrelsen. Jeg er overbevist om, at de hver især vil bidrage stærkt til SMILfondens videre udvikling med deres individuelle, faglige kompetencer,” siger han. 

Direktør Sisse Fisker er enig:” Jeg er meget beæret over, at en kompetent og travl læge som Vibeke Brix Christensen vil bruge sin sparsomme tid på at gøre SMILfondens arbejde for alvorligt syge børn endnu bedre. Vi har fokus på at lave fællesskaber, som kan øge livskvaliteten for familier med syge børn. Det kræver nye kompetencer at drive den udvikling, og derfor er det kæmpe stort, at Laura Vilsbæk har sagt ja til at bruge sine digitale og strategiske færdigheder på at styrke SMILfonden.”

Personlig motivation 

Både Vibeke Brix Christensen og Laura Vilsbæk glæder sig til at bidrage til bestyrelsens arbejde i SMILfonden. 

”Mange børn på Rigshospitalet har ikke udsigt til at blive raske, men SMILfondens arbejde er med til at øge livsglæden hos det syge barn og dets søskende og familie. De syge børn får et pusterum sammen med deres familier, og det giver overskud i en dagligdag, der ellers er præget af sygdom. Jeg er glad og stolt over at kunne være med til at bidrage yderligere til SMILfondens arbejde til gavn for alle børnene og deres familier,” siger Vibeke Brix Christensen. 

”Det er en kæmpe glæde at få lov til at bidrage til SMILfondens fantastiske arbejde. SMILfonden er meget mere end oplevelser og aktiviteter. SMILfonden skaber fantastiske fællesskaber og stærke, varige relationer for familier med kronisk eller alvorligt syge børn, som ellers står alene med alt det, livet bringer. Jeg kan ikke forestille mig en sag, jeg hellere vil arbejde for, og jeg glæder mig til, at endnu flere familier får alle de SMIL, de fortjener,” siger Laura Vilsbæk.