Seje SMIL børn

løb kan være hårdt - spørg bare jeppe

Jeppe fra Hobro elsker at bevæge sig. Desværre bliver han hurtigt træt, for han lider af en meget sjælden sygdom, som gør at han ikke kan nedbryde protein. Hvis Jeppe indtager for meget protein, betyder det, at hans krop vil omdanne det til ammonium, der er yderst giftigt for kroppen. Få timers ophobning af protein kan resultere i, at hans krop går i koma. Derfor lever Jeppe på proteindiæt. Hør seje Jeppe fortælle mere om sin hverdag i videoen.

Laura elsker at være sammen med sine veninder. Laura har muskelsvind, stomi og har gennemgået mere end 30 operationer. Som seje Laura siger, “Jeg prøver at smile hver dag”.  Hør mere fra Laura her:

I SMILfonden hjælper vi de børn og unge, der har alvorlige og kroniske sygdomme. Sygdomme som typisk følger dem resten af livet. Vi skaber aktiviteter og oplevelser, hvor de kan være sammen, og netop fællesskabet med andre i samme situation betyder uendeligt meget.
 
Med hjælp fra folk udefra lykkes vi med at give børnene og de unge en bedre hverdag. Støt med et økonomisk bidrag og vær med til at skabe smil.

SE HVILKEN FORSKEL VORES SMILCAMPS
HAR GJORT FOR BØRNENE
OG DERES FAMILIER