I SMILfonden arbejder vi hver dag for at give syge børn et bedre liv.

Gennem de seneste år har vi vokset os større og stærkere og støtter nu tusindvis af børn og familier med vores mange sociale aktiviteter både på og udenfor hospitalerne.

Derfor er det nu tid til at styrke vores organisation yderligere. Vores nuværende direktør og stifter Sisse Fisker giver direktørkasketten videre til vores vicedirektør Jonas Giersing, som har stor erfaring i at drive større organisationer og som har gjort en kæmpe forskel i SMILfonden siden han blev ansat sidste år.

Sisse Fisker fortsætter selvfølgelig sit virke i sit hjertebarn SMILfonden, og fra nytår bliver det som bestyrelsesformand igen. En post hun bestred indtil hun blev direktør, og som hun glæder sig til at indtage igen. Sisse Fisker ser frem til at give stafetten videre til sin vicedirektør. 

”Mit parløb med Jonas som vicedirektør har været formidabelt. Jeg er sikker på, at han er den helt rigtige til at overtage direktørstolen fra mig, og jeg vil glæde mig til igen at hellige mig bestyrelsesarbejdet og fortsætte det gode samarbejde,” udtaler Sisse Fisker.

Nuværende bestyrelsesformand Simon Hesse Hoffmann fortsætter som næstformand og vil udgøre et stærkt formandskab sammen med Sisse Fisker og med opbakning fra den samlede bestyrelse. Sisse Fisker forventes at indtræde i bestyrelsen på en ekstraordinær generalforsamling 12. oktober 2022. Jonas Giersing tiltræder officielt som direktør 1. januar 2023.