SMILBørn er klar til at tale Big Business

De børn, vi hjælper i SMILfonden, har taget sagen i egen hånd. De er klar til at tale BIG BUSINESS for at holde liv i vores kreative værksted SMILET. Som et led i kampagnen Business Børn er de ikke bange for at lokke især LinkedIn-løver frem med investeringsforslag, der kan forbedre virksomhedernes ROI med flere smil i hverdagen.

Vores kreative hospitalsværksteder, som bringer glæde til syge børn og unge, løber nemlig tør for finansiering, da puljen af udviklingsmidler udløber. Derfor har vi brug for hjælp til at holde åbent i det kommende år.

Del endelig videoerne herunder eller læs mere om, hvordan du selv eller din virksomhed kan blive SMILsponsor.

Hvert år kommer mange tusinde børn og deres pårørende i SMILET på Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Her får de en tiltrængt pause fra sygdom og ny energi til at klare deres behandling. Værkstederne mindsker hospitalsangst, skaber tryghed og gør en kæmpe forskel for mange. Vi håber, at værkstederne kan fortsætte med det i mange år frem.

Er skat noget din mor kalder dig?
Eller noget du gerne vil trække fra i din virksomhed?
Afspil video
Fraklip og sjov
Afspil video
Skal I have hjælp til at implementere AI i virksomheden?
Afspil video
Vil I være søde og flotte og gode til jeres arbejde?
Afspil video
Er du egentlig en fed type på LinkedIn?
Afspil video
Er dine medarbejdere stolte og glade for deres arbejde?
Afspil video
Måske tjener din virksomhed kassen, men har I helt styr på jeres ROI for smil i hverdagen?
Afspil video

Har du lyst til at give et bidrag til værkstederne og de børn og unge, vi hjælper i SMILfonden, kan du også støtte som privatperson.