Tilbage til nyhedsoversigt

Viktor Axelsen bliver ny ambassadør for SMILfonden

Skrevet d. 17. april 2018

Den danske verdensmester i badminton har valgt at dedikere alle sine velgørenhedsaktiviteter til SMILfonden, hvor han bliver ny ambassadør. Det nye samarbejde mellem Viktor Axelsen og Sisse Fisker, der har stiftet SMILfonden, bliver en fantastisk mulighed for at få SMIL ud til endnu flere børn, der kæmper med kroniske og alvorlige sygdomsforløb i Danmark

”Det er en stor dag for os i SMILfonden. Vi har længe drømt om at få Viktor med på SMILholdet og nu er det endelig lykkedes, så vi er vildt glade,” siger bestyrelsesformand og TV-vært Sisse Fisker, der stiftede SMILfonden efter flere indlæggelser og operationer med sine egne børn.

24-årige Viktor Axelsen er en dygtig og populær, ung mand, som udover at kunne kalde sig verdensmester, også tidligere i år blev kåret til Årets Sportsnavn i Danmark. Viktor har valgt at dedikere sig til én velgørenhedsorganisation, og det er SMILfonden:

“Jeg har valgt at støtte SMILfonden, fordi jeg synes, at det er meget givende at kunne muntre børn op, der er meget på hospitalet. Jeg var med i november, da SMILfonden delte julegaver ud, og da jeg derefter fik mulighed for at blive ambassadør også, var jeg ikke i tvivl. Det var en enorm fed oplevelse at se at børnene blive så glade, så jeg er meget glad og stolt over at være blevet ambassadør for SMILfonden.”

Et hit blandt børnene

Sisse Fisker er helt sikker på, at det nye samarbejde bliver et hit blandt de børn, som SMILfonden møder på landets hospitaler, hvor de laver arrangementer, der giver børnene en pause fra sygdom.

“Viktor er lige præcis sådan et forbillede, som kan muntre de børn og unge op, der kæmper med lange og alvorlige sygdomsforløb her i Danmark. Han var et kæmpe hit hos børnene til vores julemission. Alle fik et fantastisk minde med en ægte verdensmester” siger hun.

SMILambassadør nummer tre

Viktor Axelsen bliver SMILfondens tredje ambassadør. De to nuværende ambassadører, tv-vært Kristian Gintberg fra Ramasjang og den professionelle triatlet Camilla Pedersen har begge deltaget i flere arrangementer for SMILfonden og kommer også fortsat til det.

“SMILfonden vokser hurtigt og derfor har vi brug for en ambassadør mere, der kan være med til at sprede budskabet om vores arbejde og bakke op om vores arrangementer, events og tiltag for både børnene og deres familier,” fortæller bestyrelsesformand Sisse Fisker.