Team SMIL

Vi cykler for SMILfonden

Hvad er Team SMIL?

Team SMIL er et frivilligt velgørenhedsprojekt, der blev etableret i 2022 med det formål at skabe rammerne om et unikt cykelfællesskab, der samtidig samler penge ind til SMILfondens arbejde for at øge livskvaliteten for familier med alvorligt og kronisk syge børn. Team SMIL består dels af motionscyklister, der i løbet af året bruger hundredvis af timer sammen på landevejene – og dels af et antal engagerede servicefolk, der støtter op om cykelrytterne på træningsture og ved den årlige SMILtouren over 5 dage.

Fælles for både ryttere og servicefolk er lysten til at indgå i et stærkt socialt fællesskab med et godt hjerte for alvorligt og kronisk syge børns trivsel og livsglæde. Rytterne mødes 1-2 gange ugentligt og træner på racercykler fra starten af marts og frem til slutningen af september. Længden af turene øges gradvist hen over året – startende med små ture på 40 km og hen over sommeren stigende til træningsture på op mod 160 km.

I 2022 har der været ét hold med ryttere i et geografisk område fra Herning i nord til Haderslev i syd. Holdet mødes centralt i området hver weekend og træner sammen – og i hverdagene mødes rytterne oftest i mindre lokale grupper og kører kortere ture, men stadig med samme gode fællesskab og humør som på de store træningsture i weekenderne.

Team SMIL er 100 % selvfinansieret af de ryttere og servicefolk, der deltager på holdet. Ryttere har i 2022 betalt 6.500,- kroner for deltagelsen, som har dækket en specialdesignet Team SMIL tøjpakke og overnatning/forplejning i forbindelse med SMILtouren på 5 dage i uge 25/26. Servicepersonalet har betalt 1.500,- kroner for deltagelsen – hvilket ligeledes dækker deres overnatning/forplejning på SMILtouren 2022 og en lækker Team SMIL hættetrøje.

Hvert år kører Team SMIL den årlige SMILtour, som er en hyggelig og social cykeltur på 700 km fordelt over 5 etaper. I 2022 finder SMILtouren sted fra 25. til 29. juni, hvor turen foregår i Syddanmark (Sønderjylland, Fyn og Vestjylland). Overnatning er på lækre hoteller, hvor der er indgået attraktive aftaler, så budgettet kan holdes nede og alle kan være med!

Med deltagernes fulde egenbetaling af holdets udgifter – og det frivillige engagement i koordinationen af holdet – kan hver en indsamlet krone sendes ubeskåret videre til SMILfondens arbejde.

Hvordan kan du støtte Team SMIL og SMILfonden?

Når du støtter Team SMIL, støtter du ubeskåret vores indsamling til SMILfondens arbejde. Både som erhvervsdrivende og privatperson kan du give en donation til holdets indsamling (Her på siden – eller brug Mobilepay 315543).

Ønsker du som erhvervsdrivende at tegne et større sponsorat, har du mulighed for at vælge mellem 3 sponsorpakker fra 5.000,- til 25.000,- kroner (+ moms). Sponsorpakkerne doneres 100 % til SMILfondens arbejde. Team SMIL tilbyder en række fordele afhængigt af den valgte sponsorpakke – kontakt Team SMIL på teamsmil@smilfonden.dk, hvis du vil høre mere om vores sponsorkoncept.

Som privatperson kan din vælge at indtaste dit CPR-nummer i forbindelse med donationen – så bliver den automatisk indberettet til SKAT og du får dermed skattefradrag for din donation.

Har du spørgsmål eller andre idéer til, hvordan du eller din virksomhed kan samarbejde med Team SMIL om at støtte SMILfonden, så tøv ikke med at række ud til os på teamsmil@smilfonden.dk

Hvordan kan du komme med på Team SMIL?

Tilmeldingen – og dermed muligheden for deltagelse på holdet i 2022 – er desværre lukket, da sæsonen allerede er i fuld gang. Forberedelserne til sæson 2023 indledes i sensommeren 2022 – og hvis du går med tanker om, at være med i et unikt cykelfællesskab i næste sæson, så kan du allerede nu sende en mail til teamsmil@smilfonden.dk og tilkendegive din interesse for 2023-sæsonen – så sørger vi for, at du bliver kontaktet, når der er mere information om den kommende sæson.

Bor du ikke i området mellem Herning og Haderslev, hvor det nuværende 2022-hold har udgangspunkt – så kontakt os også gerne, hvis du kunne have interesse i at stå i spidsen for dit eget Team SMIL hold i dit lokalområde. Tøjdesign og sponsorkoncepter er allerede på plads og hele konceptet kan relativt nemt rulles ud til et nyt område med den rette holdkaptajn i spidsen.

Deltagelse på Team SMIL kræver en racercykel og ellers blot lyst og engagement til at gøre en forskel i forbindelse med holdets træningsture og de indsamlingsaktiviteter, der aftales på de enkelte hold.

Hvem har støttet Team SMIL 2022?

Sølvsponsorer

Bronzesponsorer