SMILjulekalender fordi alle børn fortjener en god jul.

Sælg SMILfondens julekalender og tjen penge til din skoleklasse, klub eller forening. Eller sælg den som frivillig og støt vores arbejde med 50 kr. pr. solgt kalender.

Du kan sælge julekalenderen på to måder

  1. Tjen penge til din skoleklasse, forening eller klub. Hvis du/I sælger vores kalender på denne måde, kan I tjene 15 kr. eller 23 kr. pr. solgt kalender – resten går til SMILfonden.
  2. Du kan som frivillig selv sælge julekalenderen til familie, venner og bekendte og dermed bidrage til vores arbejde med 50 kr. pr. solgt kalender.

Vi har brug for jeres hjælp

Kalenderen kan sælges helt indtil den 24. december 2022, og seneste dato for afregning er den 15. januar 2023. Overskuddet fra salget af SMILjulekalenderen går til vores store julemission.

Køb SMILfondens Julekalender til dig selv eller en du holder af

Køb SMILjulekalenderen, som privatperson, og skrab dig til flotte præmier, samtidig med du støtter årets julemission. Julemisssionen spreder julestemning til de børn, der er indlagt på hospitalerne i julemåneden. Det er dage med koncerter, kreative juleaktiviteter og masser af smil på landets børneafdelinger. Børnene får en pause fra sygdom, så de kan mærke, det er jul.

SMILjulekalenderen koster 50 kr. + porto, og man kan vinde en masse flotte præmier – til en samlet værdi af 115.000 kr.