Om SMILfonden

Sisse Fisker startede SMILfonden efter selv at have været indlagt med hendes to drenge for lyskebrok på Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Her fik hun idéen til at lave en forening, der kan forsøde livet for familier, der kæmper med sygdom igennem måneder og år.

SMILfonden spreder nu SMIL på hospitaler i hele landet. Vi inviterer børnene, deres søskende og forældre til fester med musik, underholdning og gaver, så de glemmer sygdommen for en stund. Festerne på hospitalet giver børnene noget at glæde sig til, og de får en positiv oplevelse, der gør næste hospitalsbesøg meget lettere.

SMILfonden er i 2017 begyndt at holde sociale arrangementer for børnene og deres familier udenfor hospitalerne, for at sprede SMIL i andre sammenhænge end på hospitalet. Derudover donerer SMILfonden blandt andet interaktive legegulve til de danske hospitaler. Du kan læse meget mere om vores arbejde her.

 

Det er så vigtigt, at vi forkæler de her børn og deres familier, der til daglig kæmper en sej kamp med deres sygdom. Vi giver dem noget rart at tænke på, så det næste gang er lidt nemmere at komme på hospitalet

– Sisse Fisker, stifter og
bestyrelsesformand i SMILfonden