Tilbage til nyhedsoversigt

SMILfondens fem kroners kampagne

Skrevet d. 19. juli 2017

SMILfondens fem kroners kampagne er skudt i gang. Pengene går til et interaktivt legegulv, der skal glæde de indlagte børn på Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet, hvor børn fra hele landet bliver opereret.

En virtuel fodboldkamp eller et vendespil med fødderne. Det er kun nogle af de aktiviteter, man kan bruge Active Floor til. Det interaktive legegulv skal pynte de kedelige hospitalsgulve, så børnene, der er blevet opereret, hurtigere kommer op af hospitalssengene.

Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet har fundet gulvpladsen, så børnene hurtigt kan komme i gang med Active Floor, hvis SMILfonden når de 85.000 kroner, som er prisen på gulvet. Det koster kun fem kroner at støtte kampagnen, fordi vi vil gøre indsamlingen tilgængelig for alle.
”Alle skal have mulighed for at være med. Hvis vi hver især lægger en femmer, så kan vi i fællesskab give et nyt gulv og en hel masse smil hos de indlagte børn,” siger SMILfondens bestyrelsesformand Sisse Fisker.På H.C. Andersen Børnehospital i Odense har man allerede et gulv og bruger det med stor succes til at aktivere børnene og få dem til at røre sig. Du kan støtte indsamlingen ved at sende fem kroner på Mobilepay eller Swipp på telefonnummer 52266060 til og med lørdag den 9. April. Hvis indsamlingen overstiger beløbet, går pengene til SMILfondens fester og andre aktiviteter for indlagte børn på danske hospitaler.

Se her, hvordan H.C. Andersen Børnehospital bruger gulvet, så de indlagte børn bliver hurtigere raske.

Læs mere om Active Floor her.
Se kampagnen på SMILfondens Facebookside.