Flere smil i Parken

VI TÆLLER NED TIL OPTUR OG FODBOLDKAMP

Den 16. april bliver en stor dag. Over 30 SMILbørn og deres familier er inviteret til Parken i Kbh for at se et brag af en kamp og tage del i fællesskabet. Og for at se spillerne i trøjer, som børnene selv har været med til at designe.

Når FCK-spillerne løber på banen den 16., er det med nogle helt særlige tal på ryggen. Tallene er nemlig designet af nogle af deres største fans og fortæller alle en historie om børnenes fascination af idolerne.

De seje børn og familier har fundet inspirationen frem i SMILfondens kreaværksted på Rigshospitalet i selskab med nogle af spillerne selv. Her har de tegnet, drømt og pjattet indtil et helt hold af spillertrøjer lå klar.

Superliga-truppen glæder sig til at spille i trøjerne

Lukas Lerager var en af de spillere, som var med på Rigshospitalet, hvor de fleste trøjer blev farvelagt. 

”Vi laver mange ting i F.C. København, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at dette er en af de bedre ting at få lov at deltage i som spiller i klubben. Det er enormt givende, og jeg havde en virkelig sjov aften sammen med børnene, hvor man både får hørt om deres historier, men også selv føler, at man bidrager lidt mere end normalt. Vi glæder os til at trække trøjerne over hovedet, og spille med dem på. Det vil helt sikkert være en trøje, der skaber lidt mere glæde”, fortæller Lukas Lerager. 

Trøjerne vil efter kampen blive bortauktioneret på Lauritz.com til fordel for SMILfonden. 

Vær med til at give smil og tanke energi. Støt alvorligt og kronisk syge børn.
Indløb og spilleropråb fra SMILbørn

Udover de specialtegnede trøjer vil dagen også byde på andre oplevelser. Børnene, der løber ind på banen med spillerne før kampen, vil også være børn og søskende fra SMILfonden. Alt imens familierne ser med fra tribunen eller i 3 Danmarks skybox, som er stillet til rådighed på dagen.

Det er også stemmer fra SMILbørn, der vil runge ud over stadion, når spillerne skal råbes op lige før kickoff. 

Kampen i parken er kulminationen af fodboldoplevelser for flere af børnefamilierne. I et samarbejde med Smilfonden har Parken og 3 Danmark inviteret til en række begivendheder blandt andet møder med spillerne og hjemmebanekampe.

Vi glæder os til smil i Parken.