Tilbage til nyhedsoversigt

Simon Hesse Hoffmann er ny bestyrelsesformand i SMILfonden

Skrevet d. 1. november 2018

Simon Hesse Hoffmann afløser Sisse Fisker, der i stedet bliver direktør i den velgørende organisation, SMILfonden, som hun selv har stiftet

En enig bestyrelse i SMILfonden har netop valgt Simon Hesse Hoffmann som ny bestyrelsesformand. SMILfonden er en velgørende forening, der er stiftet af tv-vært Sisse Fisker. Foreningen arbejder for at give alvorligt og kronisk syge børn positive oplevelser, pauser fra sygdom og nye fællesskaber ved at skabe oplevelser for dem både på og udenfor hospitalerne i Danmark.

Simon Hesse Hoffmann arbejder til daglig med professionelt bestyrelsesarbejde, rådgivning af virksomheder inden for finansielle spørgsmål samt private investeringer.

“Jeg er så glad for at være en del af SMILfonden og hjælpe børn i Danmark, der ikke har det godt. Jeg synes, at det arbejde SMILfonden laver, er hammersympatisk, og jeg elsker tanken om at hjælpe hele vejen rundt om barnet, så vi også får fokus på glemte søskende og forældre, der har det svært, ” fortæller Simon Hesse Hoffmann.

 

SMILfonden vokser eksplosivt

Sisse Fisker stiftede SMILfonden, efter hun selv havde oplevet at være indlagt med sine to børn, der skulle opereres som helt små. Det startede med én fest i 2014 og er sidenhen vokset, så foreningen i dag har fire ansatte og årligt laver arrangementer for alvorligt og kronisk syge børn på alle Danmarks børneafdelinger. Den eksplosive vækst gør også, at Sisse Fisker gerne vil fokusere på sit virke som direktør fremover.

“Det går så stærkt i SMILfonden, og derfor er jeg lykkelig over, at Simon (Hesse Hoffmann, red.) er kommet med ombord, så vi sammen kan tage SMILfonden til et helt nyt niveau. Vi har pt børn og familier på venteliste til vores arrangementer, men jeg er sikker på, at Simons erhvervskompetencer og virksomhedserfaring, gør, at vi fremover kan hjælpe endnu flere,” fortæller direktør Sisse Fisker.

Både Sisse Fisker og Simon Hesse Hoffmann er enige om, at SMILfonden skal fokusere på fortsat at vækste til glæde for SMIL til flere børn.

“Vi skal have endnu flere SMIL ud i Danmark, flere muligheder for familierne og lave endnu bedre tiltag for de børn, der lider af alvorlige og kroniske sygdomme i Danmark,” siger ny bestyrelsesformand, Simon Hesse Hoffmann.