Sådan arbejder vi

Hos SMILfonden mener vi, at alle børn fortjener at smile, og vi tror på, at SMIL kan være med til at lette hverdagen for alvorligt og kronisk syge børn og deres familier. SMILfonden holder årlige fester på landets store hospitaler for at give børnene en positiv association til hospitalerne.

Vi laver sociale arrangementer uden for hospitalerne foreksempel LEGOLAND og Experimentarium hvor syge børn, søskende og forældre får et dejligt afbræk i en barsk hverdag, og hvor der er mulighed for at møde andre familier i samme situation.

Vi faciliterer også rekreationsweekender i samarbejde med Comwell Hotels hvor familierne kan nyde familietid. Weekenderne indeholder også faglige og underholdende indslag til både forældre og børn.

Vi laver små og store donationer, som kan gøre hverdagen lidt sjovere. Vi har blandt andet doneret interaktive legegulve og uddelt julekalendere på børneafdelinger i hele landet.

I 2018 har vi vores første sommercamp i samarbejde med TRYGfonden og Comwell Hotels for 25 familier med alvorlig syge børn tilknyttet Rigshospitalet.