Orientering om SMILfonden og Covid-19

I SMILfonden tager vi naturligvis højde for Sundhedsstyrelsens anbefalinger og forholdsregler. Når vi afholder camps er alle vores medarbejdere testet forinden. Der er heldigvis stadigvæk mulighed for at afholde arrangementer for børn og forældre, så længe vi ikke er flere mennesker samlet, end det anbefales.  

Ved feber eller andre symptomer på smitsom sygdom kan man ikke deltage i SMILfondens aktiviteter. Skulle det ske, at  sygdom opstår under en camp, skal den syge blive på værelset, og SMILfondens personale skal kontaktes. Hvis et familiemedlem eller tæt omgangskreds udviser symptomer på Covid-19, skal hele familien udeblive fra SMILcamp. Ved symptomer på Covid-19 under campen, skal hele familien blive på værelset. I samarbejde med SMILfondens personale aftales det, om der skal tages en Covid-19 test, eller om familien skal tage hjem. 

Vi er desværre blevet nødt til at aflyse nogle af vores helt store arrangementer. I stedet har vi lanceret nye tiltag, så vi stadig kan mødes – hver for sig. Blandt andet har vi lanceret SMILtv og Spis og Støt, som du kan læse mere om her: