Tilbage til nyhedsoversigt

Nygaard Smykker lancerer kollektion til fordel for SMILfonden

Skrevet d. 14. april 2018

Nina Nygaard blev så betaget af SMILfondens arbejde, at hun har valgt at donere via en særlig kollektion af armbånd og halskæder

Vi er så glade for, at Nygaard Smykker har valgt at lave en kollektion af armbånd og halskæder, der bliver solgt til fordel for SMILfonden.

Her kan du læse, hvorfor Nina Nygaard har lavet kollektionen:

Søde og seje Laura er den primære årsag til at jeg har valgt at støtte SMILfondens arbejde.
Hendes mor Helen kontaktede mig fordi Laura rigtig gerne ville give Sisse Fisker (som er SMILfondens stifter) en personlig armring. Laura skulle deltage i en af de fester, som SMILfonden afholder på Rigshospitalet.
På armringen skulle der naturligvis stå ‘SMIL’.
Laura er 13 år og har muskelsvind. Hun har været gennem adskillige operationer på Rigshospitalet. Da jeg mødte hende vidste hun allerede at hun skulle gennem endnu en operation.
Hendes mor siger at uanset hvor store smerter Laura har og hvor dårligt hun har det, så har hun altid et smil tilovers. Hun brokker sig ikke og tager hver dag som den kommer.
Selvom mine tanker ofte er hos Laura, så er de lige så ofte hos hendes mor Helen, som går gennem det hele sammen med hende. Som mor, kan jeg levende forestille mig hvor hårdt det må være at have et kronisk sygt barn.
Det er tydeligt at Sisse Fisker brænder 100% for SMILfonden. Hun knokler for at bringe smil og glæde ind på børneafdelingerne i hele landet og hendes hjerte banker for de kronisk syge børn og deres forældre.
Smilfondens arbejde giver SÅ meget mening for mig. De arbejder på tværs af diagnoser og det handler om ALT andet end sygdom, som de kronisk syge børn har rigeligt af i deres hverdag.
Det er mit største ønske at du, ved at købe et af SMIL smykkerne vil hjælpe mig med at støtte deres arbejde.
De kærligste hilsner
Nina
Du kan se de smukke armbånd og halskæder på https://www.nygaardsmykker.dk/stoet-smilfondens-arbejde/
Køber du en af de særlige ‘Pyt’ eller ‘Smil’ armringe støtter du SMILfondens arbejde med 100kr.