Tilbage til nyhedsoversigt

Global funk lancerer t-shirt og taske til fordel for SMILfonden

Skrevet d. 14. april 2019

Mandag den 15. april lancerer Global Funk i samarbejde med SMILfonden en ny t-shirt og en totebag med budskabet Share A Smile.

Global Funk og SMILfonden er gået sammen for bringe smil til alvorligt og kronisk syge børn og unge. SMILfonden spreder smil til alvorligt og kronisk syge børn i Danmark. De børn, der kæmper med mange indlæggelser, svære smerter, angst for operationer og afsavn fra skole og venner. Deres familier er splittede mellem hospital og hjem, søskende er oversete, og mor og far er bange.

Gennem SMILfonden får familierne glade stunder sammen.

“Det er simpelthen så fantastisk, at Global Funk vil støtte op om SMILfondens arbejde med denne her seje t-shirt og en fed taske. Det betyder alverden for vores lille forening, og for hver solgt produkt, kan vi give de børn og familier, der har det allerværst, lidt mere smil og pause fra sygdom,” siger Sisse Fisker, stifter og direktør i SMILfonden.

”Vi er virkelig glade for at kunne bidrage til SMILfondens arbejde og være en aktiv del af projektet om at kunne skabe nogle glade stunder for børn og familier, som hver dag kæmper en sej kamp,” lyder det fra Global Funk.

Kampagnemodellerne Selina, Josephine og Rebecca er alle piger, som er alvorligt og kronisk syge, og som har haft glæde af SMILfonden’s initiativer. Tilsammen har de tre piger, som alle er 14 år, brugt over 2.100 dage på hospitalet. Det svarer til over 6 år.

”De tre piger er simpelthen så topseje! De kæmper med nogle rigtig trælse kroniske sygdomme, men til photo shootet var de bare tre teenagere, der havde en fest foran kameraet. Jeg håber virkelig, at folk vil se billederne og tænke på, hvor cool, de er -og så selvfølgelig købe t-shirten eller tasken,” smiler Sisse Fisker.

T-shirten koster 200 kr. og får hver t-shirt går 100 kr. til SMILfonden.

HER kan du downloade en liste over, hvilke butikker der forhandler t-shirten og tasken.