Har du fået en SMS fra SMILfonden?

Hvorfor?
Har du modtaget en SMS fra os med opfodring til at støtte med 100 kr. hver måned i perioden august til december er det fordi du har deltaget i en konkurrence opstillet i Føtex, Bilka, Menu eller COOP. Konkurrencen er lavet af Malaco og giver mulighed for at vinde 2 kg. slik. Vinderen i hver butik udtrækkes 28/8 og hver vinder får besked. I konkurrencevilkårene står der bl.a. at du ved deltagelse accepterer at blive kontaktet af SMILfonden via dit mobilnummer.
Cloetta som er firmaet bag Malaco er SMILfondens samarbejdspartner. De ønsker at hjælpe SMILfonden til at flere mennesker bliver opmærksomme på SMILfondens arbejde for kronisk og alvorligt syge børn i Danmark.

Kan jeg blive fri for at modtage flere SMS´er fra SMILfonden?
Ønsker du ikke at få flere SMS´er fra SMILfonden kan du, fra samme nummer som du deltog fra, sende en SMS til 1414 med teksten STOPSMIL. På Android telefoner kan der ved afsendelse af en sådan SMS komme en tekst frem om at det koster penge at sende den – det passer selvfølgelig ikke, at det koster penge at afmelde sig! Dog betaler du almindelig SMS-takst, hvis ikke du har fri SMS.

Kan jeg stoppe min aftale?
Har du meldt dig til at give 100 kr. hver måned frem til december kan du fortryde dette ved at sende beskeden SOMMER STOP til 1414 fra det samme mobilnummer som du lavede tilmeldingen fra. Herefter vil du ikke blive trukket igen.

Kan jeg støtte på anden måde?
Du har mulighed for at støtte vores arbejde med en enkelt donation eller også MEGET gerne et fast beløb hver måned – klik her.

Kan jeg høre mere om SMILfonden?
Du kan se dig omkring på hjemmesiden (klik på logo øverst for at komme til forsiden) OG du kan tilmelde dig til vores nyhedsbrev her.

Kan jeg snakke med nogen?
Til og med 9. august er vi næsten helt ferielukkede, så det bedste du kan gøre er at skrive en mail til Klaus som står for kampagnen – han har e-mail kl@smilfonden.dk.