Nye tiltag under Coronakrisen

I forlængelse af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger har vi i SMILfonden aflyst alle planlagte aktiviteter for indlagte og alvorligt syge børn på grund af smittefaren med Covid-19. Det gør ondt at skuffe de mange børn og familier, som er ekstra udsat lige nu. Isoleret på hospitalerne uden underholdning og besøg fra pårørende eller isoleret hjemme. Det er virkelig trist.

Men i stedet for at gå i stå har vi i SMILfonden sat gang i nye initiativer for at støtte nogle af Danmarks mest sårbare børn:

Vi har fået rigtig god respons for vores tiltag fra sundhedspersonale, børn og familier.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi løbende rådfører os med en børnelæge fra Rigshospitalet omkring alle vores tiltag for at beskytte vores sårbare børn og deres familier.

Da vores SMILtv og SMILmobilen  er en stor succes, vil vi fortsætte med at udvikle denne kanal, så vores børn og familier kan få glæde af det, når Danmark åbner op igen.

Vi glæder os også til vi forhåbentligt snart kan ses igen i den virkelig verden til alle vores arrangementer både på og uden for hospitalerne.

 

Hvis du har lyst til at støtte vores tiltag, så vi kan blive med at hjælpe nogle af Danmarks mest sårbare børn og familier, kan du gøre det her.


Klik her for at gå til SMILtv

Klik her for at gå til SMILmobilen

Klik her for at gå til SMIL hjælpepakker

Klik her for at gå til SMILfilm

Klik her for at gå til SMIL påskemission