Hvem støtter vi

SMILfondens arrangementer er rettet mod alvorligt og kronisk syge børn, som ikke vinder kampen, men hver dag kæmper med sygdom og behandlinger. Vores arrangementer går på tværs af diagnoser og tæller alt fra nyre- og leverbørn, børn med muskelsvind, hjerteproblemer og tarm, blære og immunsygdomme. Søskende til det syge barn inviteres som regel også med.

Vi har blandt andet afholdt et photo shoot for kronisk syge teenagere. Dagen bragte selvtillid og fællesskab mellem de 10 teenage piger.

Udover arrangementerne i børnehøjde, har vi også et øget fokus på forældrenes velbefindende, fordi de er afgørende for barnets sygdomsforløb. Forældre er børns bedste medicin, så derfor har vi givet styrke til en gruppe mødre fra Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital ved at lave mødre events med yoga, forkælelse og god sparring.

Vores arrangementer foregår i et tæt samarbejde med personale og ledelse på landets hospitaler for at sikre, at vi når de børn og familier, som trænger allermest til en opmuntring på det givne tidspunkt.

 

SMILfondens fester er det sejeste i verden. Tænk at man kan komme til fest med nogen af dem fra fjernsynet. En gang fik jeg et knus fra Hr. Skæg 

– Vilja 6 år, lider af en kronisk leversygdom

Mød børnene helt tæt på
Anemone lider af sjælden tarmsygdom, der sætter store krav til hendes kost og øger risikoen for maveinfektioner. Anemone kan ikke spise slik eller andre søde sager, men hun er alligevel en meget livsglad og positiv pige. Du kan læse hele Anemones historie her.

Rasmus lever med ætsningsskader i spiserøret, som får spiserøret til at snævre til og lukke sammen. Han er i dag indlagt hver fjerde uge for at udvide spiserøret med en kikkertoperation. Du kan læse hele Rasmus’ historie her.

 

Der er altid mange chips og store gaver! Og så har jeg mødt Hr. Skæg, Xander og dem der synger den der med, de kigger på fugle.

– Rasmus 6 år, ætsningsskader i spiserøret