Ambassadører

I SMILfonden er vi heldige at have verdens bedste ambassadører. De hjælper os med at skabe opmærksomhed, indsamle donationer og så kan du møde dem til nogle af vores arrangementer.

 

Stine Bjerre Mortensen

Stine er Danmarks sejeste TV vært, og har det dejligste smil, som smitter hos alle børn og voksne. Hun er desuden gift med verdensmester i håndbold Casper U. Mortensen, som også altid er klar på at møde børnene og signere en håndbold eller to. I 2019 blev Stine ambassadør for SMILfonden, hvorefter hun allerede har deltaget i hospitalsfester, julemission og SMIL TV.

Kristian Gintberg

Kristian er kendt fra DR Ramasjang, hvor han blandt andet er en del af Ramasjang Mysteriet, Ramajetterne og Lille Nørd.

Kristian har tidligere været vært på Sommer Summarum og var vært ved MGP i 2018.

Vi har ofte været heldige at have Kristian med til SMILfondens arrangementer blandt andet i Aarhus, på Nordsjællands Hospital i Hillerød og på Rigshospitalet.

Camilla Pedersen

Camilla har været SMILfondens ambassadør siden sommer 2017. I 2013 lå hun 19 dage i koma på Odense Universitetshospital efter et cykelstyrt.

Kun et år efter var hun årets sportsnavn.

Camilla er stor inspiration for mange børn og familier. Hun deltog blandt andet i et weekendophold på Comwell Køge, hvor hun delte sin historie med familierne.

Foto: photo_pedersen

Viktor Axelsen

Viktor har vundet VM i Badminton i 2017, og er et stort forbillede for mange børn og unge.

Viktor faldt for SMILfonden, da han var med til at uddele julekalendere på Rigshospitalet i forbindelse med vores julemission 2017.

Siden da har Viktor doneret ketsjere og bøger til flere børneafdelinger, optrådt i medierne med SMILfonden og spillet badminton med kronisk syge børn på Rigshospitalet.

Liv Martine

Liv kreerer de lækreste kager – og derfor vandt hun også Den Store Bagedyst på DR1  i 2015.  Hun forkæler ofte alle børn og familier til SMILfesterne med sin fantastiske kagekunst.

Liv har altid kager med til arrangementerne, som børnene kan dekorere efter deres eget hoved, og der bliver ikke sparet på krymmelet.

Hun har støttet SMILfonden siden foreningen startede, og blev i 2018 SMILambassadør.

Simone Thorup Eriksen

Simone er SMILfondens yndlingstegner. Hun kan illustrere alt med en pakke tuscher, og hun har et fantastisk kreativt univers, som både børn og voksne nyder godt af til SMILfesterne . Hun stiller altid op med et krea-hjørne, hvor børnene kan få en stille stund med tid til fordybelse og kreativitet.
Simone har støttet SMILfonden siden 2015, og blev i 2018 ambassadør.