Ambassadører

Kristian Gintberg
Kristian er en af SMILfondens ambassadører. Han er kendt fra DR Ramasjang, hvor han blandt andet er en del af Ramasjang Mysteriet, Ramajetterne og Lille Nørd. Kristian har tidligere været vært på Sommer Summarum og var vært ved MGP i 2018. Vi har ofte været heldige at have Kristian med til SMILfondens arrangementer blandt andet i Aarhus, på Nordsjællands Hospital i Hillerød og på Rigshospitalet.

 

Camilla Pedersen
Camilla har været SMILfondens ambassadør siden sommer 2017. I 2013 lå hun 19 dage i koma på Odense Universitetshospital efter et cykelstyrt. Kun et år efter var hun årets sportsnavn. Camilla er stor inspiration for mange børn og familier. Hun deltog blandt andet i et weekendophold på Comwell Køge, hvor hun delte sin historie med familierne.

 

Viktor Axelsen
Viktor er SMILfondens nyeste ambassadør og er tiltrådt i foråret 2018. Han har vundet VM i Badminton i 2017 og er et stort forbillede for mange børn og unge. Viktor faldt for SMILfonden, da han var med til at uddele julekalendere på Rigshospitalet i forbindelse med vores julemission 2017. Siden da har Viktor doneret ketsjere og bøger til flere børneafdelinger, optrådt i medierne med SMILfonden og spillet badminton med kronisk syge børn på Rigshospitalet.